Romani in Canada
Inca un loc in care romanii si moldovenii din Canada se intalnesc 

Ielts British Council Ro and MD
     media: 5.00 din 4 voturi

De azi, 12 octombrie 2008 , siteul nostru a inceput colaborarea cu http://Ielts.ablog.ro siteul in limba engleza pentru cei ce doresc sa emigreze in Canada pe partea federala. Paginile sunt in limba engleza , insa puteti pune intrebarile si in limba romana sau rusa si cineva va va raspunde. Deasemenea va aducem la cunostinta ca Fundatia e-Canada nu este o institutie sau o firma ci este numele dat unui grup de prieteni care se preocupa de ajutorarea celor ce vor sa emigreze in Canda. Au optat pentru a va ajuta deoarece si ei sunt in procesul de emigrare, unii mai au foarte putin pana la obtinerea vizei, asa ca ajutorul va continua si pe pamant Canadian. Suma de 200 de euro este folosita pentru cheltuieli de deplasare si comunicare. Funfdatia e-Canada are 5 membri, care se deplaseaza frecvent in Romania. Ajutorul pe care-l ofera este dezinteresat, se bazeaza in mare parte pe speranta ca si voi la randul vostru veti ajuta alti viitori emigranti.
Marea majoritate a informatiilor necesare emigrarii le gasiti aici pe site sau pe forum, deci daca energia si timpul va permit va sfatuim sa cititi cu atentie siteul si forumul, si sa nu cheltuiti banii degeaba.
Puteti deasemenea sa Doati mici sume de bani pentru scopuri caritabile , pentru intretinerea unui site si un forum din ce in ce mai performante!Comentarii

You Sir/Madam are the enemy of confusion erveywhree!
de Gennadiy in data de 2012-09-12 08:42


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Magazin naturist
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare