Romani in Canada
Inca un loc in care romanii si moldovenii din Canada se intalnesc



 

Viza prin invitatie - I -
     media: 5.00 din 3 voturi

In cazul in care vreti sa invitai pe cineva in canada, ruda sau prieten(a) , va trebui sa stiti urmatoarele informatii!

Solicitarile de viza de rezidenta temporara (vizitator) pot fi depuse in urmatoarele moduri:
- in persoana: de luna pana joi, cu exceptia sarbatorilor legale, de la 08h30 la 11h30. Nu este nevoie de o programare anterioara la biroul nostru. Solicitarile sunt acceptate pana la orele 11h30 sau pana cand se atinge cota de 80 de solicitari, daca acest barem se atinge inainte de orele 11h30. In majoritatea cazurilor, cererile depuse in persoana sunt solutionate in aceeasi zi.
- remise prin courier (cu plata dus-intors): solicitantii vor fi contactati in termen de 5 (cinci) zile lucratoare , daca este nevoie de un interviu.
- depuse in cutia postala a Sectiei de Emigrare - care este accesibila in permanenta la poarta ambasadei. Solicitantii se pot interesa tinand cont de termenul de 5 zile lucratoare daca un interviu este necesar.
LISTA DE DOCUMENTE NECESARE PENTRU O VIZA DE REZIDENTA TEMPORARA
Atentie: aceasta lista este menita sa serveasca drept un ghid de asistenta a solicitantilor de viza in prezentarea documentelor care ar putea sa ajute Sectia de Vize in luarea unei decizii in privinta solicitarii dumneavostra. Incluzand toate documentele din aceasta lista nu garanteaza ca solicitarea de viza va fi aprobata sau ca nu veti fi chemat pentru un interviu. Sectia de vize poate sa va ceara documente aditionale sau prezentarea la un interviu pentru a va evalua cererea de viza. Decizia de a fi chemat la un interviu pentru o Viza de Rezidenta Temporara apartine in exclusivitate Sectiei de Vize.
Pentru toti solicitantii de Viza de Rezidenta Temporara (vizitator):
- Formularul pentru o Viza de Rezidenta Temporara insotit de 2 fotografii recente tip pasaport pe spatele carora sa existe numele solicitantului de viza + Formular pentru informatii referitoare la membrii familiei. Formularele se gasesc pe site-ul ambasadei, la adresa: http://www.dfait-maeci.gc.ca/Canada-europa/Romania/right_nav/visa_apply-en.asp sau la poarta ambasadei;
- Documentele de plata a taxei eliberate de Banca Transilvania , in original ("Cash Deposit" + "Foaie de depunere / varsamant")
- Daca solicitantul de viza doreste sa foloseasca un reprezentant tert, trebuie sa existe si un formular special IMM 5476 -Folosirea unui Reprezentant disponibil la adresa: www.cic.gc.ca/english/applications/visa.html
- Pasaportul original al solicitantului
- Dovada locului de munca/detinerii unei afaceri/parteneriate/licente pentru afaceri B inregistrari (pentru solicitant si/sau sotul/sotia acestuia/acesteia)
- Scrisoare din partea angajatorului (sau a scolii, daca este vorba de profesori) care sa indice concediul/absenta aprobat(e) - Dovada fondurilor personale
- Extrase de cont/certificate bancare (N.B. Bani, cecuri de calatorie sau carduri de credit nu sunt acceptate ca dovada a fondurilor. )
- Pentru copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau insotiti de unul dintre parinti: consintamantul legalizat al parintelui care nu insoteste copilul, pentru a calatori in Canada (declaratie notarizata).
Continuare!



Comentarii

cum este un interviu pentru viza canada?
de purcarea cornelia in data de 2009-11-24 21:02
cum este un interviu pentru viza canada?
La aceasta data , interviul este de obicei evitat, dar daca se considera ca sunt neclaritati .. e ok. ZDepinde ce vrei sa stii despre interviu!
de teodoraa in data de 2009-11-28 06:37
You've really heepld me understand the issues. Thanks.
de Egemen in data de 2012-09-09 17:18


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 



vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0



Magazin naturist
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare