Romani in Canada
Inca un loc in care romanii si moldovenii din Canada se intalnesc 

Pensie in Romania si Canada
     media: 5.00 din 2 voturi

Secretarul de stat pentru afaceri strategice Bogdan Aurescu din cadrul Ministerului de Externe a semnat, impreuna cu Janice Charette, ministrul adjunct al Departamentului de Resurse Umane si Dezvoltarea Competentelor din Canada, un Acord de securitate sociala intre Romania si Canada. Acordul prevede egalitatea de tratament atat in cazul romanilor care lucreaza in Canada, cat si a canadienilor care lucreaza in Romania si principiul aplicarii unei singure legislatii in materie de pensii pentru limita de varsta, pensii de invaliditate si pensii de urmas, potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe. Astfel, in momentul calcularii pensiei, se va lua in considerare si perioada lucrata in Romania si cea lucrata in Canada, evitandu-se riscul de a nu avea perioada minima de contributii intr-un singur sistem de securitate sociala. De asemenea, prin acest acord, pensiile pot fi tranferate dintr-o tara in cealalta, in cazul in care persoana respectiva isi schimba resedinta. "Un Acord Administrativ interguvernamental va stabili procedurile detaliate de cooperare intre autoritatile si institutiile competente din Romania si Canada si va indica modalitatile concrete de aplicare a Acordului de securitate sociala", se arata in comunicatul MAE.Comentarii

distractiv sa poti asa sa schimbi o chetise ? e cool sa votezi ?Am vazut juma de clip ca n-am avut rabdare sa se incarce tot. E facut pentru pustii nehotarati, aia care oricum sunt varza la analiza si voteaza cool , de cele mai multe ori de pe pozitia gigi contra sau sa fim pe val .Morala pentru mine: intra pe votezi.ro si voteaza NU VOTEZ . oricum, sa astepte partidele sa votez eu cantareti si actori si manelisti. Cand o sa aiba specialisti ca lumea care o sa imi explice fara poliloghie ca stiu ce au de facut, cu cifre si date si pe intelesul meu de simplu camionagiu atunci o sa ii votez.Mai saturat de fetisul SCHIMBAREA, noi suntem schimbarea, alege altceva, cheia e la tine, noi suntem cu tine, ei sunt cu ei, ai nostri sunt cei mai, tu decizi, opinia ta conteaza. Suntem batrani nene, am vazut multe. Cei din clip erau cu babetica la gat si pipi in pantaloni cand unii din noi eram in Piata Universitatii si IMGB facea ordine.
de Daniele in data de 2012-09-12 07:10
OMG NICOLE!!!! JADEN TWEETED THIS?? AND I DIDN’T KNOW ABOUT IT?? AHH!! That’s what I get for deleting my twitter This is so awesomee<33 I was on ur account to see if you were partnered yet and I saw how many views this had and i was like what the heck and I click on it, read the description, and then all the comments!!! YAY!!!
de Florida auto insurance in data de 2012-09-19 09:58


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Magazin naturist
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare